APABILA EMAK PANDAI BER'SMS'


" Salam, dah sampai ke blum? Nape x msg mak..mak pon pandai bace.."

Tersentap bila baca mesej macam ni. Lagi la dari orang yang dicintai. As far as I'm concern, mak aku tak pandai nak bermesej bagai, call jer yang dia taw, tu pon terkial-kial. Inikan pula nak bersms.

Dapat je sms, terus aku call mak aku..

Mahu menjelaskan segalanya. 

Jangan marah ye mak..^^

Kasih ibu bawa ke syurga, kasih anak? anak-anak fikir la sendiri. Terasa seperti aku ini anak yang alpa pada kasih sayang mereka. Berilah seribu alasan sekalipun, belum tentu ianya dapat menggantikan dan memadam kerisauan ibu pada anaknya. Kerana mereka mempunyai darjat yang tinggi disisi Allah.

"Sembahlah ALLAH, janganlah kamu mempersekutukanNYA dengan sesuatu pun dan berbuat baiklah kepada dua orang ibu dan bapa kamu." - Surah an-Nisa: 36.


Kepada adik-adik, abang dan kakakku, Adilah, Arif, Aiman, Ayuni, Azuan dan Airina, mak korang da pandai ber'sms'. Moh la kite ber'sms' bersama. Apa guna anak ramai kalu satu pon tak leh pakai kan..Terima kasih mak kerana melahirkan kami. Abah juga~~


I love my emak & my abah 

I heart my family..











MIAT
7 jamadilawal 1434h
18/3/13
11.30 p.m

CONVERSATION

0 comments:

Catat Ulasan

Back
to top