Giveaway > Korea & Sydney



Baca tajuk da macam best jer kan. Ape lagi kalau dapat.. Peh~ mesti happy giler. Nak cube nasib ? Boleh jer. U just need to post something about this contest. Takyah panjang-panjang ayat sangat. Cukup sekadar mematuhi syarat-syarat yang diberikan..macam iklan la plak. Nak taw lebih..sila baca syarat ni..


Syarat-Syarat Giveaway:
  • Buat satu entry dengan tajuk diatas n letak banner comel ttu & link-kan ke entry ni
  • Kalau nak tag kawan, sangat dialukan untuk berbuat demikian. Kalau tak nak pon takpe, tak tolak markah pon
  • Kalau korang nak follow blog ni dipersilakan.Kalau tak nak pon takpe, tak tolak markah pon,
  • Hantar link ke entry anda di ruang komen entry ini sebelum 25 Disember 2011, jam 2 petang.

Sesape yang nak taw sape owner yang akan sponser adiah nie boleh la klik banner kat atas tu.All da bestt k!

Tak lupa buat Cik Syaza..Wish u all da best / Maannajah / Fighting !!!








    Myspace Lover Letter

    CONVERSATION

    0 comments:

    Catat Ulasan

    Back
    to top