Follower hilang..macam mane nie?



Itu la hakikat yang terjadi. Elok jer semalam aku post pasal si C.Ronaldo, tersusun jer senarai follower kat blog ni, tetibe tengahari tadi online ilang da sumer. Waeyo? Aku try carik dalam almari umah aku tak ada, kat bawah katil pon tak ada, nak try call jiran sebelah tanya, ada nampak tak sume follower aku, segan pulak. Mane la deorang lari ek. Ada sape-sape jumpa tak?.

Mengong. Eh silap pulak, bingung aku dibuatnya.Tak kire, kena cari gak sampai dapat. Berbekalkan pengalaman yang ada, aku pon try cari kat internet." Mencari follower yang hilang " tu yang aku taip. Search punya search, aku jumpa doa hilang barang.
Eh ada kena mngena ke ngan follower aku yang ilang nie? Search lagi, then jumpa la satu blog ni yang citter pasal follower . Menarik la pulak nak  baca. Rehat sebentar bersama blogger. Lepas jer bace tros aku tak jadi nak carik follower aku yang ilang tu.Pandai-pandailah deorang balik nanti. Nak taw korang leh bace la kat blog Mohd Aslan nie.Promot la sikit.



Wake up la ipa oii. Kan mula-mula lagi da warning, kite nie blogging bukan nak carik follower semata-mata. Baru hilang follower yang ciput cam tu dah gelabah. Kelaut terus niat asal nak berblogging. I blog for my readers and not for a follower number. Tapi aku tak menolak untuk follow memfollow nie. Best gak kalu ramai yang follloq^^. So jangan la segan-segan nak follow.Cuma lagi suka kalu ada yang baca and comment kat post tanda support. And i surely will comment at your blog .

Ini just my own view pasal follower nie. Terpulang pada tuan blog tu sendiri nak jadi yang mana. Aku as junior blogger nie, i love stepping OFF my blog to be active reader. That's my mission. Cewah! macam poyo pulak. Tak pe, pelan-pelan. Doakan saya berjaya eh.

Korang pulak caner? ada beza tak antara readers and just follower je.Sila berikan komen anda k.

p/s:

-Sape yang ada cara kembalikan follower yang ilang ni. Leh la sharring ea.
-Ni doa yang aku jumpa time carik follower aku yang hilang. Boleh la amalkan ea.Cekideout~









CONVERSATION

12 comments:

Catat Ulasan

Back
to top