Drogba..Opps!..Drop by..


Assalamualaikum..

Just wanna drop by..lepas jenuh cari the best layout for my blog..akhirnya settle gak..saje je nak puaskan hati post something..Maklumlah orang menganggur memang macam nie.
Tak ade keje. Jadi suri rumah yang berjaya. Bangun pagi kemas umah sambil basuh baju, then masak..huu..sampai dah tak taw nak masak pe, gulai da,msk lemak dah, msk kicap pon sudah, kari sudah, swett sour lagi la dah..pas abis masak, bagi pulak makan kucing yg 3 ekor tu. Sidai baju..pas setttle aku pon lepak la..pnat!.

Maklumlah dah jadi sikit kurang upaya..tu yang jadi cam ni..Tapi part yang best.. kna buang taik kucing..peh!..MARVELOUS.. kire jadi pencacai gak la aku nie..hehe..tak pe yg ptg aku ade kucing yang boleh dibuat main n teman dikala sunyi..

Alakullihal..wat keje jangan la bekire..kalu rase btol tu just do it...kita ni bkn idup lame pon kat dunia ni..banyakkan amalan, guarantee slamat..inshallah

berpesan dengan kesabaran dan kebenaran..

CONVERSATION

0 comments:

Catat Ulasan

Back
to top